Schrijnwerker in hart en nieren


Onze hoofdactiviteit is schrijnwerk in al zijn vormen: daken, inbouwkasten, dressings, keukens, deuren, trappen, parket, verlaagde plafonds, meubels, … alles wordt met passie en de nodige zorg uitgevoerd. Creativiteit en vakmanschap staan hierbij steeds centraal.

Dakwerken

Voor degelijke en duurzame dakwerken moet u bij een specialist zijn. Bij ons kunt u terecht voor het timmeren van hellende daken en het leggen van platte daken volgens de regels van de kunst.

Gevelwerken

Gevelbekleding in hout is een toepassing die men in woningen meer en meer ziet. Laat uw gevelwerken uitvoeren door een schrijnwerker met kennis van zaken om het beste resultaat te behalen.

Hout heeft voor ons echt geen geheimen meer


Ook voor het vervaardigen van kwalitatieve en exclusieve houten bijgebouwen, tuinhuizen, garages, boomhutten of skeletbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel dus niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. Wij staan garant voor deskundig advies met begrip voor uw project of idee.

Houtskelet

Vertrouw op de expertise van een specialist in houtskeletbouw; een duurzame, snelle en goed isolerende oplossing voor al uw bouwprojecten, die in tegenstelling tot traditionele manieren geen droogtijd nodig heeft.

Meubilair

Wij transformeren al uw wensen en dromen naar authentieke meubelstukken op maat. Wij combineren design moeiteloos met functionaliteit en werken met natuurlijke en duurzame materialen.